|
|
17.02.2012, 17:27
|
|
|
RPC Beginner
|
Re: Cum sa fac bani cu 30 RON
Re: cum sa faci bani pt a-ti rezolva unele probleme
BANI DE CASTIGAT (sau cum sa inmultesti banii)
POTI SA FACI BANI USOR, REPEDE SI LEGAL!
Varianta in care investesti 30 ron + 6 plicuri cu timbru si castigi minim 78.125 RON!!!
Nu este nici o gluma, crede-ma! Depinde numai de tine! Am incercat mai multe metode. Aceasta este cea mai USOARA, simpla si rapida cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge, e testata! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul:
In urma cu ceva vreme navigam pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care se spunea ca pot sa castig zeci de mii de ron in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 30 ron. M-am gandit ca "asta trebuie sa fie o minciuna". Dar, curioasa fiind, am continuat sa citesc.
Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 5 ron la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici anuntul tau la minim 200 de site-uri cu anunturi gratuite de pe Internet. Apoi iti vor veni si tie banii. Trimiti, anunti pe internet, trimiti articolul acesta celor care-ti cer detalii, astepti, apoi incepi sa castigi! Atit. Pur si simplu!
Dupa ce am analizat aceasta propunere de a face bani usor si rapid si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 30 ron si plicuri cu timbre? Cum este si normal, la inceput am fost sceptica si chiar ingrijorata in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la un Birou de avocati si am primit confirmarea ca intr-adevar e legal! Asa ca am facut aceasta modica investitie de 30 ron. Surpriza!
Last edited by kittmask; 17.02.2012 at 17:52.
Reason: Sistem piramidal...este cunoscut ca fiind o excrocherie
|
|
|
17.02.2012, 17:33
|
|
|
RPC Gold Member
|
Re: Cum sa fac bani pe net?
Asta este un sistem piramidal practicat de multi ani si care este menit sa insele oamenii,si pot sa te asigur ca il cunosc,si pe deasupra am fost si una dintre victimele lui.Asta este si motivul pentru care iti sterg mesajul.
17.02.2012, 18:02
|
|
|
RPC Gold Member
|
Am sa explic si care este smecheria,ca sa intelegeti.
Acest sistem in mod normal se utiliza in anii 80 in fabrici,etc,unde exista un control strict.De exemplu seful de sectie,sau de unitate,avea o lista cu toate numele si toti cei care participau,plus datele fiecaruia.Pina aici totul era corect,si niciodata nu se intimpla nimic rau,exact ca in cazul Caritas care a lasat mii de romani fara bani.
Problema apare cind nu exista un control strict,si in ultimii ani foarte multi au incercat sa practice acest sistem,dar pina la urma au aparut probleme,iar persoanele respective ori au fugit din tara ori au ajuns in puscarii.
Jocul functioneaza cam asa:
Eu pun sa zicem 1 leu intr-un plic,de fapt in cite vreau si pot,si trimit acele plicuri la prietenii mei,sa zicem la 10 prieteni,si le trimit exact textul care era scris mai sus,unde pe o lista apare si numele meu.Ei la rindul lor,trimit tot cite 1 leu fiecare la cati prieteni pot fiacare din ei,sa zicem tot la cite 10 fiecare,asta inseamna ca la a doua mina sintem deja 100,si fiecare din ei,isi scriu numele sub al meu,deci eu sint primul pe lista lor,si fiecare dintre ei pe locul doi,s tot asa pina se ajunge din nou ca fiecare 10x10x10x10 etc sa imi trimita mie,pentru ca ajung primul pe lista la tori,iar eu iau banii si opresc jocul.
Daca ar exista un control strict si legal,ar fi foarte bine,dar nu este posibil decit cum am mai spus,prin fabrici,sau intr-un sat,etc.
Mai apare si alta problema,in functie de perioada la care se trimit banii,unii au nevoie de ani de zile ca sa le vina rindul,adica niciodata.
18.02.2012, 14:07
|
|
|
RPC Special Member
|
omule daca erai mai atent eu practic vreau sa pun la punct o mica afacere care sa nu depinda de un sef cioban sau de alte chestii e durere sa fii condus de unu mai prost ca tine .
tu incerci sa imi explici ca din 3o de lei fac 2000 de euro ?
e momeala in stil MLM am avut activitate in acest domeniu si am citit tone de carti cu tot felu de oameni care au devenit multi miliardari din MLM idea este ca nimeni nu mi a aratat contul din banca ...
astea le numesc eu vanzari de vise , fiecare prezentare iti spune ce vrei sa auzi adica sa faci bani usor .... nimic in viata ce da rezultate bune nu se obtine usor ...
|
18.02.2012, 14:42
|
|
|
RPC Gold Member
|
Eh,el vroia sa gaseasca niste prosti ciobani pe aici ca sa faca o caruta de bani,dar poti sa iti dai seama de imbecilitatea lui,daca a intrat pe un forum tehnic unde se presupune ca lumea are ceva studii,sa ne pacaleasca cu aburelile lui.
Nu stiu ce sa mai zic,sa umplut lumea de mucosi imbecili care cred in povesti SF si incearca tot felul de magarii ca sa faca bani.
18.02.2012, 16:06
|
|
|
RPC Gold Member
|
Quote:
Originally Posted by donutgheorghe
ma gandesc sa discutam aici despre modalitati de a face bani pe net ..
este singurul lucru care ma pasioneaza cu toate ca nu am avut posibilitatea
sa obtin o diploma in domeniu ...
Practic ma gandesc sa fac un site pentru oraselul meu unde sa postez reclame din oras
de exempl:1. fiecare restaurant are meniul zilei stabilit pe toata saptamana
acestea vor fi afisate pe acest site .
avantaje - clientul nu este nevoit sa sune la restaurant sau la fiecare in parte ci intra pe pagina mea unde gaseste tot
avand in vedere faptul ca avem un strand termal care in ultimimii ani merge tot mai bine vreau sa mai fac o sectiune cu toate locurile de cazare din zona inclusiv preturi...
cluburi din oras la fel...
2. partea mai dificila un radio online pe acelas site cu un simplu canal de chat
---------- Post added at 21:31 ---------- Previous post was at 21:29 ----------
canal chat ceva gen mirc , am vazut niste scripturi php care ar functiona
---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:31 ----------
si acum partea financiara
practic vreau sa percep o taxa de la fiecare client in parte pentru serviciile prestate
Ce nu stiu :
Care sunt demersurile necesare e nevoie de S.R.L sau ajunge un simplu P.F.A?
e nevoie sa ai studii in domeniu sau nu .
Astept pareri , daca a mai facut cineva asa ceva ...
|
Prima data hotaraste-te ce vrei sa faci, pagina online publicitara sau un forum in care sa pui si publicitate , in prima varianta alergi dupa...publicitate, in a doua varianta, in functie de tematica aleasa poti avea destui vizitatori (trafic) si poti face diverse oferte de gazduire publicitate sub forma de bannere aratand potentialilor clienti ca, ai un trafic bun si se merita publicitatea in site-ul tau, nimic nu se face fara efort stand in fotoliu si asteptand sa cada bani in contul tau  trebuie munca si iar munca. bafta.
|
|
18.02.2012, 18:27
|
|
|
RPC Special Member
|
cred ca optez pentru un site dar mai ramane de vazut , oricum ar trebui sa deschid un srl sau pfa pentru incasare de bani de la clienti
|
19.02.2012, 22:44
|
|
|
RPC Beginner
|
depinde la ce profituri ai si ce servicii oferi un SRL te costa cam 10-14 mil dar e trb foarte incurcata cozi mari si mult timp pierdut, cauta pe cnv care sa te ajute cu actele
|
19.02.2012, 22:55
|
|
|
RPC Gold Member
|
Maxim 1100 ron din care iti recuperezi cei 200 ron ce ii depui prima data in contul firmei, dupa finalizarea actelor ii poti scoate lejer, se numesc capital social, pentru cei ce nu stiu ce reprezinta cei 200 ron.
|
|
20.02.2012, 15:32
|
|
|
RPC Senior Member
|
Cum a zis cineva mai sus se facea prin ani 80 pe la americani din cate stiu eu dar are multe lipsuri sistemul. eu unul personal nu m-as baga
|
23.02.2012, 11:32
|
|
|
RPC Member
|
Quote:
Originally Posted by silviuLung
Cum a zis cineva mai sus se facea prin ani 80 pe la americani din cate stiu eu dar are multe lipsuri sistemul. eu unul personal nu m-as baga
|
pai e caritas 2 din ce stiu eu
|
08.03.2012, 11:36
|
|
|
RPC Senior Member
|
Quote:
Originally Posted by marinoDV
pai e caritas 2 din ce stiu eu
|
3 sau 4 la noi in Ro ar fi cred  )))
|
06.08.2012, 14:59
|
|
|
RPC Beginner
|
Inainte sa incepi sa investesti intr-o astfel de afacere trebuie sa pui in balanta calitatea serviciilor gratuite oferite de alti provideri..si a ta. Ce-i drept poti merge pe varianta cu Google adds si sa lasi serviciile gratuit, dar din punctul meu de vedere trebuie sa te optimizezi SEO (si nu numai) foarte bine pentru a-ti iesi o afacere de genul. Multa bafta oricum!
Last edited by AnbuBlack; 06.08.2012 at 18:17.
Reason: fără link-uri externe RPC-Forum; citeşte regulamentul, la următorul spam ai ban direct.
|
|
|
30.08.2012, 21:34
|
|
|
RPC Beginner
|
Sunt foarte multe modalitati ca sa faci bani pe net, daca deti un site/blog poti face bani din reclame (Google Adsense, dar plateste prost pe .ro), advertoriale, link-uri (dar cu grija pentru ca puteti fi penalizat foarte usor de Google, alegeti o nisa cat mai apropiata), daca va pricepeti bine la scris puteti cauta job-uri de content writing.
|
22.11.2012, 14:35
|
|
|
RPC Beginner
|
Pentru cei curiosi, exista o varianta. Poti sa te joci si sa faci bani. Nu multi, dar poti sa-ti scoti banii de tigari.
E vorba de un joc de strategie economica, si nu numai.
Daca e careva curios, poate incerca aici:
http://marketglory.com
Last edited by XVanish; 22.11.2012 at 14:44.
Reason: ti-am sters referrer-ul, citeste regulile forumului.
|
|
|
22.11.2012, 16:21
|
|
|
RPC Gold Member
|
Abia ma-m lasat de fumat si tu vi cu din astea?
Daca va-ti apuca de webdesign sa vedeti voi ce de bani frumosi ati face fara sa va complicati cu aiurelile astea!
|
|
22.11.2012, 21:19
|
|
|
RPC Super Moderator
|
Eeee, de-ar fi asa de simplu ... nu s-ar mai face bani frumosi in momentul in care ar fi excedent de oferta profesionala de asemenea servicii 
E totusi o activitate complexa, ce necesita cunostiinte solide de: programare (algoritmi, debugging, optimizare cod, securitate, etc ...), OS internals (ca doar tre' sa rulezi website-ul pe un server...), nu in ultimul rand creatie artistica (stapanit destul de bine macar un program de grafica profesionala). E-adevarat, la nivel foarte avansat un programator web nu va face la acelasi nivel treaba unui grafician, dar fiecare trebuie sa aiba notiuni din "bucata" celuilalt pentru a lucra eficient impreuna.
Not so easy daca-i vorba de facut ceva "profi", dar intr-adevar, satisfactiile sunt mari daca vrei sa te ocupi serios de asa ceva (si nu ma refer aici doar la satisfactii financiare). In concluzie, daca cuiva ii place partea de web, 100% merita sa incerce sa se specializeze pe un asemenea job; nu va fi usor, dar cine reuseste e un om care se va bucura de multe realizari.
|
|
|
|
The Following User Says Thank You to bogdan For This Useful Post:
|
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|