Tot incerc sa instalez pe Windows 7 x64 noua versiune de Ansys, cea 12.1. Problema este ca-mi da eroarea la care am facut print screen si am atasat pozele. Mentionez ca la meniul de instalare am ales Install Ansys, Inc License Manager. De asemenea, primesc aceeasi eroare daca instalez separat License Manager, din setup meniu sau din folder-ul de pe dvd. Mai am o nelamurire: l-am instalat o data, fara license manager, dar nu am gasit pe nicaieri ansys.exe, ci doar niste fisiere care la 2-click nu faceau nimic, nici shortcut pe desktop sau in start meniu ori in control panel/uninstall a program. Multumesc frumos!
Ciudat ca doar vad ca e bifat... eu zic sa incerci cu alt kit... posibil ca acel kit sa aibe ceva... adevarul e ca nu am lucrat niciodata cu Ansys deci nu stiu exact cum functioneaza, cum isi face install-ul s.a.m.d. dar din prinscreen-urile tale pare o problema din kit... sau face figuri pentru ca e pe Windows 7...
Ai mai ionstalat kit-ul asta pe alte sisteme de operare, sa zicem XP?
Intrucit lucrez de peste 4 ani cu ANSYS, si ofer suport la mai multe persoane, ceea ce pot sa-ti spun este ca in mod sigur apare o incompatibilitate intre platformele de instalare (aici urmeaza sfatul lui yky si incerca sa instalezi din nou) iar daca nu functioneaza nici asa, da jos de pe net o alta varianta, de pe alt torent si alt user (poate ai noroc sa fie de la persoane diferite). Eu utilizez la servici ANSYS11 pe windows32 biti, iar acasa utilizez ANSYS 11 pe Linux. Ideea este ca trebuie sa ai si putin noroc ca sa dai peste o versiune buna de downloadat, pentru ca asta conteaza foarte mult.
Astept vesti de la tine, intrucit sunt foarte curios de acesta situatie.
In primul rand vreau sa multumesc tuturor pentru promptitudinea cu care mi-au raspuns. In al doilea rand mentionez ca pana acum mai instalasem doar Ansys 10 pe Windows Xp 32 biti. Am incercat sa instalez din nou versiunea 12.1 dupa cum am fost sfatuit, facand urmatorii pasi: m-am logat pe contul de Administrator, deoarece daca vroiam sa-l instalez de pe contul normal imi dadea mesaj ca vor aparea unele probleme si oricum nu puteam instala tot; am schimbat acele setari in UAC, dupa care proprietatile fisierelor setup.exe si setupLM.exe, dupa cum mi-a aratat yky si apoi am dat sa-l instalez din nou. Data trecuta am uitat sa mentionez de eroarea aparuta si in print scren-ul atasat acestui mesaj. Cu parere de rau, tot aceeasi eroare imi da la instalare, doar cand vreau sa instalez License Manager-ul. Am citit pe site-ul oficial al celor de la Ansys ca o dta cu versiunea 12.1 vor oferi suport pentru Windows 7. Acum imi ramane de facut decat sa gasesc alta varianta de Ansys 12.1
....Mda...inca sistemele de operare pe 64 de biti se lovesc de treaba asta , iar softurile la instalare cand nu gasesc totul asa cum e in algoritmul de desfasurare intra in panica, pur teoretic, ar trebui sa mearga.
Banuiesc ca ai mers mai departe apasand pe butonul "continue".....
Am reinstalat Ansys 12.1, am folosit license.txt generat cu un fisier .bat aflat pe dvd-ul programului dupa care am instalat License Manager-ul de pe dvd-ul cu Ansys 10. Am adaugat un enviroment variable. Toate bune si frumoase, doar ca am primit erori la care am facut print screen cand am rulat anslic_admin utility si Ansys12.1.
Intr-un final am reusit sa-mi instalez pe un Windows 7 x64 Ansys 12.1 RC2. Problema este ca la deschiderea aplicatiei imi da eroarea pe care am atasat-o in poza. De asemenea am rugamintea daca aveti sau stiti tutoriale pentru aceasta versiune de Ansys sa ma ajutati si pe mine deoarece nu ma descurc deloc. Am mai lucrat in versiunea 10, la care gasisem cat de cat tutoriale, dar in aceasta interfata este total schimbata. Multumesc frumos!