Deci, am incercat cu 2 microfoane si tot nu mi le recunoaste. Am atasat o poza de la Control Panel. Ce pasi trebuie sa fac? Stiu ca si cu boxele am avut un mic glitch. Mersi anticipat.
Vai ... si eu am patit la fel dar nu mai stiu cum am facut... si acum am pus iar XP-ul. Asigura-te ca placa de sunet are mufa pt microfon separata, altfel daca ai boxe 5.1 si folosesti toate cele 3 mufe nu poti folosi microfonul decat daca setezi pe stereo.
La setari in W7 la sunet stiu ca am dezactivat toate optiunile alea de la ... enhancements sau cum pisici ii zice... iar dincolo la volum parca am activat microfonul sau ceva de genul, ca era dezactivat, sau pe mute... nu mai stiu.
Incearca cu skipe sau cu messenger sa suni ca ti le activeaza automat, cel putin asa ar trebui sa fie... si atunci poti sa vezi ce setari trebuie facute sau ce trebuie activat.
Mai mult eu nu te pot ajuta pana nu pun iar W7-le.
Succes!
__________________ Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Mersi mult, XVanish, dar chestia e ca nu e o problema evidenta. Nu e nici pe mut, e si in mufa corecta, il detecteaza, dar nu primeste sunet. Si asta de la 2 microfoane diferite. Sa ma dau cu capul de pereti, nu alta...
W7 e cam nou inca si nu am reusit sa ma acomodez si sa memorez toate setarile si optiunile... poate te ajuta careva care il are inca si il folseste si stie rezolvarea la problema ta.
__________________ Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!